AUTUMN ๐Ÿ‚ OUTFIT CHECK

Autumn has officially arrived, and with it comes wet weather, dark nights and cooler temperatures. So what are the best autumn clothes to add to your wardrobe?

The most important part of your autumn outfit will be your choice of outwear.

AUTUMN KNITWEAR

The colder it gets, the cosier you’ll want to be! Adding knitwear to your autumn style is the key to being cosy. Opt for a knitted jumper dress or jumper for a cosy outfit that can be worn by day paired with chunky boots, or by night with some heels! A chunky knit cardigan is perfect for pairing with jeans and a vest top, or with a skater skirt and for maximum comfort we recommend an oversized fit or maxi cardigan. Another great autumn outfit choice is a knitted co ord set – get double the cosiness with a knitted top and bottoms!

AUTUMN FOOTWEAR

No matter what Autumn clothing you opt for, you’ll need the perfect shoes to complete your look. Boots are a must-have for your new season wardrobe! From knee high boots paired with a mini skirt to chunky ankle boots worn with skinny jeans or your comfiest leggings, boots are the ideal footwear for keeping warm and dry as the seasons change.

AUTUMN TRENDS

The must-have trend to incorporate into your autumn wardrobe is faux leather. We see leather shorts, leather trousers and leather jackets making a comeback every year as the weather turns colder, and this year will be no exception!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: